Heb je een vraag voor ons?

Samen zorgen wij voor verandering

De Gorzen is een echte volksbuurt en bijna iedereen kent elkaar. Helaas is er ook onbegrip en eenzaamheid. Door de kwetsbare groepen in de wijk te signaleren en hen echt te helpen met datgene wat ze nodig hebben, kan J&S zich nuttig maken. Door de huidige maatschappij waarin wij leven veranderen wij mee door kleinschalig te werken waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Samen staan we sterk in de Gorzen

Stichting J&S staat open voor iedereen die met een positieve blik naar de toekomst wil kijken en samen wil werken aan een buurt die veilig en prettig is voor iedereen. Wij proberen in deze huidige maatschappij een stukje veiligheid en saamhorigheid te geven. Gezamenlijk met onze lieve vrijwilligers werken wij vanuit ons hart, dit is ook terug te zien in de vele mooie initiatieven die wij wekelijks organiseren. Door al deze mooie projecten uit te voeren leveren wij een bijdrage om de eenzaamheid te verminderen.

Nieuwsgierig geworden om deel te nemen aan een van onze projecten of heb je een leuk idee voor een bewonersinitiatief, aarzel dan niet om telefonisch of via de mail contact met ons op te nemen! Heb jij zin om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan? We kunnen je een bijzondere ervaring bieden waarbij je leuke mensen ontmoet en je iets heel waardevols doet voor je medemens. Neem contact met ons op om te kijken wat we elkaar kunnen bieden.

Stichting J&S Projecten

Adres: Groenelaan 38A, 3114 CH Schiedam (route)

Telefoon: 06 53 28 32 35

Email: contact@jsprojecten.nl

Volg ons ook op Facebook en Instagram.

Stichting J&S Projecten
Wij, Martin en Mieke, zijn sinds februari 2015 druk bezig om bewoners in de Schiedamse wijk de Gorzen met elkaar te verbinden om zo de saamhorigheid te vergroten. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder de hulp van onze lieve vrijwilligers. Met donaties kunnen wij zoveel meer doen voor onze lieve bewoners.
Doneer op NL83 INGB 0006 7512 78 t.n.v. STICHTING J&S Projecten.

Martin & Mieke