Een stukje geluk aan je voordeur

De Behoeftelijn

Een kleine knop waarmee senioren eenvoudig met STICHTING J&S in contact kunnen komen. Met een simpele druk op de knop halen ouderen ‘een gelukje’ binnen dat kan bestaan uit het doen van een boodschap, een klusje of zomaar een praatje.

behoeftelijn knop
De Behoeftelijn is een daverend succes

De Behoeftelijn is een fysiek en losstaand kastje met een grote drukknop dat bij senioren thuis kan staan. Wanneer senioren op de knop drukken komt bij Stichting J&S Projecten een melding binnen en nemen wij (zonder dat senioren ons hoeven te bereiken) contact op om te vragen waar wij mee kunnen helpen. Het is een stukje geluk aan de voordeur, denk hierbij aan boodschappen halen, samen koffie drinken of een klusje in huis.

Mis jij De Behoeftelijn in jouw gemeente? Laat het weten.

De Behoeftelijn is voor iedere senior die daar behoefte aan heeft. Naast Schiedam kunnen wij ook de senioren in jouw gemeente helpen aan een stukje geluk.

De Behoeftelijn in het nieuws

Stichting J&S Projecten
Wij, Martin en Mieke, zijn sinds februari 2015 druk bezig om bewoners in de Schiedamse wijk de Gorzen met elkaar te verbinden om zo de saamhorigheid te vergroten. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder de hulp van onze lieve vrijwilligers. Met donaties kunnen wij zoveel meer doen voor onze lieve bewoners.
Doneer op NL83 INGB 0006 7512 78 t.n.v. STICHTING J&S Projecten.

Martin & Mieke