Facebook Demo

Stichting J&S Projecten

Non-profitorganisatie
1K

Stichting J&S Projecten laat jongeren hun talenten en creativiteit ontdekken en dringt de eenzaamheid van senioren terug door hen een helpende hand te bieden.

Stichting J&S Projecten

2 hours 11 minutes ago

Trap er niet in “ Ik ben van de thuiszorg en ik kom even de boel ontsmetten”

Stichting J&S Projecten

6 hours 51 minutes ago

Onze kok Anneke Rijvers gaat de keuken in om voor de senioren een ouderwetse pan erwtensoep te maken! Op zondag 8 november van 12.00-15.00 uur delen Martin Stolk en Mieke Wigmans (gratis) de soep uit aan de Groenelaan 38 A! Meld je even aan of je langs wil komen dit ivm de RIVM regels zodat wij per senior ook nog even gezellig kunnen kletsen met elkaar. Aanmelden via J&S 06-53283235 Je bent van harte welkom!

Stichting J&S Projecten

1 day 1 hour ago

Aan tafel! Vandaag op het menu bloemkool, aardappelen en een ouderwetse balgehakt. Wat was dat weer genieten. Het was echt bar slecht weer maar onze vrijwilligers hebben de regen en storm getrotseerd om alles weer netjes aan de voordeur af te leveren! Wat een toppers Anja Brownieluna en Tina💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Stichting J&S Projecten

2 days 3 hours ago

Onze kok Qurien Is vanmorgen vroeg de keuken ingedoken voor ‘Zoet Geluk’
Een heerlijke ronde pepernoten koek, en cakes van 'pepernoot/ spekkoek kruiden met caramel /zeezout decoratie. Het was weer verwendag voor de senioren. Tina, Mieke en Steven hebben alles netjes rondbezorgd!

Stichting J&S Projecten

2 days 7 hours ago

Stichting J&S Projecten

3 days 31 minutes ago

Wandelen! We lopen in groepjes van 4 en zit je in een scootmobiel of loop je met een rollator ga gezellig mee! Iedere dinsdag van 11.00-12.00 uur vertrekpunt Groenelaan 38A je bent van harte welkom!

Stichting J&S Projecten

3 days 4 hours ago

Met één druk op de behoeftelijn knop komt J&S naar u toe!

Stichting J&S Projecten

4 days 8 hours ago

Lunchroom J&S was vandaag weer geopend! Onze kok Anneke Rijvers heeft de senioren weer verwend met een heerlijke rundersalade en een zalig toetje. Martin Stolk en Mieke Wigmans hebben alles aan de voordeur bezorgd! De Lunchroom is iedere laatste zondag geopend en alles wordt netjes aan de deur bezorgd voor €3,00 de volgende Lunchroom staat gepand op zondag 29 november.

Stichting J&S Projecten

6 days 11 hours ago

Zaterdag 24 oktober start de nieuwe bingo! Meedoen vanuit je luie stoel voor de senioren in de Gorzen! De vrijwilligers Michelle Dekker, Anja Brownieluna en Tina bellen elke dag met de nieuwe bingocijfers! Doe mee en misschien win je wel een goed gevulde boodschappen tas!

Stichting J&S Projecten

6 days 13 hours ago

Vandaag bij Ottica Eye Fashion voor de senioren uit de Gorzen!


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.