Facebook Demo

Stichting J&S Projecten

1 day 14 hours ago

De opening mogen doen van het kunstwerk β€˜ Het oude havenhoofd’ van Willem van der Hooft in het Schreiershuisje. Speciaal voor J&S heeft Willem een nieuwe gemaakt en vandaag het mooie kunstwerk bij ons aan de muur op gehangen. Zo blij en trotsπŸ€— dank je wel Willem! ( Sjaan Hooft )

Stichting J&S Projecten

2 days 8 hours ago

Al is het slecht weer onze kok Tinus gaat boodschappen halen want er moet gekookt wordenπŸ’ͺ🏻 alles netjes in bakjes zodat de dames Anja Brownieluna, Loraine Bladergroen en Tina door weer en wind alles netjes afleveren bij de senioren en nog steeds met een big smileπŸ˜„ dank aan alle lieve vrijwilligers die dit iedere week weer mogelijk maken om een stukje geluk in de wijk te brengenπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» #Gorzenezen #Gorzenaren

Stichting J&S Projecten Stichting J&S Projecten updated their cover photo.

2 days 12 hours ago

Stichting J&S Projecten

2 days 15 hours ago

Onze Juniorchef Joycelynn wilde iets doen voor de senioren en is samen met haar moeder de keuken ingedoken om Halloween πŸŽƒ cupcakes 🧁 te maken. En zoals je kunt zien is dat gelukt! Samen met haar vriendin Jannouk zijn we bij de senioren in de Gorzen langs de deuren gegaan. En wat zijn de meiden weer verwend met snoepjes en chocolade.
Ben jij een Juniorchef bij J&S en wil jij ook iets maken voor de senioren? Laat het ons weten en bel met 06-53283235!

Stichting J&S Projecten

3 days 8 hours ago

Van harte gefeliciteerd Zuzu Balankya en heel veel speel plezier met de PS3 tijdens de herfstvakantie!

Stichting J&S Projecten Stichting J&S Projecten updated their cover photo.

3 days 14 hours ago

Stichting J&S Projecten

3 days 17 hours ago

Mooie ontmoetingen tijdens de wandeling. We lopen in groepjes van 4 en zit je in een scootmobiel of loop je met een rollator ga gezellig mee! Iedere dinsdag van 11.00-12.00 uur vertrekpunt Groenelaan 38A je bent van harte welkom!

Stichting J&S Projecten

4 days 9 hours ago

Zondag 25 oktober is Lunchroom J&S weer geopend om een heerlijke lunch te bereiden met een hemels toetje, deze keer kunnen we niet bij elkaar komen om te lunchen wij komen gezellig naar jullie toe! Wil je ook een heerlijke lunch aan huis? Voor maar €3,00! Meld je aan via 06-53283235 en wij komen eraan!

Stichting J&S Projecten

5 days 15 hours ago

Onze kok Anneke Rijvers van Lunchroom J&S is al druk bezig met het menu!
In verband met Corona kunnen we niet gezellig samen lunchen dus we komen naar u toe met een heerlijke lunch!

Stichting J&S Projecten

6 days 8 hours ago

Stichting J&S Projecten heeft een klusjesdienst dat zijn lieve bewoners die graag iets willen betekenen voor de senioren in de Gorzen. Deze senior had een lekkage in de keuken gehad! Onze klusjesman Leen Wildenman heeft deze senior heel blij gemaakt met een mooi gesausd plafond. En dat is gelukt zie het resultaat! #GelukπŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.