Pleinfeest 2022 – De Gorzen

Plezier en Gemeenschap bij Het Pleinfeest in Schiedam de Gorzen

Op woensdag 3 augustus was het Wilhelminaplein in Schiedam de Gorzen het bruisende toneel van het Pleinfeest, georganiseerd door Stichting J&S Projecten. De dag begon met een feestelijke opening om 11:00 uur, waarbij wethouder Frans Hamerslag het evenement officieel inluidde. Met strippenkaarten in de hand konden kinderen direct aan de slag met de vele gratis activiteiten.

Het Pleinfeest bood een scala aan activiteiten voor jong en oud, waaronder een springkussen, een pannakooi, dansworkshops, schminken, oude ambachten, een gratis loterij voor alle leeftijden, livemuziek, een seniorenterras, een kleine braderie en nog veel meer. Dit evenement creëerde de perfecte gelegenheid voor mensen van alle leeftijden om samen te komen en van elkaars gezelschap te genieten.

Het succes van het Pleinfeest was mogelijk dankzij de toegewijde inzet van talloze vrijwilligers, die met hun enthousiasme en energie bijdroegen aan een prachtig feest voor de gemeenschap.

Een speciale dank gaat uit naar Rotary Schiedam-de Veste en de gemeente Schiedam, die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Hun steun en betrokkenheid tonen het belang van gemeenschapssamenwerking en het creëren van vreugdevolle momenten voor de thuisblijvers.

Het Pleinfeest in Schiedam de Gorzen was niet alleen een viering van plezier en diversiteit, maar ook een eerbetoon aan de kracht van samenwerking en vrijwilligerswerk in het creëren van een hechte en bloeiende gemeenschap. We kijken nu al uit naar het volgende Pleinfeest!

Pleinfeest 2022 Schiedam

 

 

Pleinfeest in de media:

Stichting J&S Projecten
Onze andere projecten
Stichting J&S Projecten
Wij, Martin en Mieke, zijn sinds februari 2015 druk bezig om bewoners in de Schiedamse wijk de Gorzen met elkaar te verbinden om zo de saamhorigheid te vergroten. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder de hulp van onze lieve vrijwilligers. Met donaties kunnen wij zoveel meer doen voor onze lieve bewoners.
Doneer op NL83 INGB 0006 7512 78 t.n.v. STICHTING J&S Projecten.

Martin & Mieke