Beeld Stille Strijd naar Schiedam

Onze stichting is verheugd om het reizende kunstwerk “Stille Strijd” te verwelkomen in Nederland, met de hoop dat het een blijvende plek vindt in Schiedam. Het kunstwerk, dat de eenzame innerlijke strijd van jongeren met mentale klachten verbeeldt, heeft al discussies en acties aangewakkerd binnen de gemeenteraad. Na intensieve gesprekken en samenwerking is besloten om een motie in te dienen, met als doel het kunstwerk een definitieve plek te geven in Schiedam.

Mieke is als bestuurder van Stichting J&S Projecten optimistisch over de acceptatie van de motie en kijkt uit naar de dag waarop “Stille Strijd” een centrale rol zal spelen in Schiedam. Zij gelooft dat dit kunstwerk niet alleen voor reflectie zal zorgen, maar ook een dialoog zal openen over het welzijn van jongeren in de stad. Wij hopen dat de aanwezigheid van dit krachtige kunstwerk zal leiden tot meer aandacht, begrip en steun voor de jongeren in Schiedam. De bewoners worden aangemoedigd om samen te komen, te kijken, te luisteren en in gesprek te gaan, want er gebeurt veel te weinig rondom dit belangrijke onderwerp.

Stille Strijd Schiedam

 

Bekijk de video van Ditistwee hier

stille kracht - Schiedam

 

 

 

 

 

Media:

Stichting J&S Projecten
Onze andere projecten
Stichting J&S Projecten
Wij, Martin en Mieke, zijn sinds februari 2015 druk bezig om bewoners in de Schiedamse wijk de Gorzen met elkaar te verbinden om zo de saamhorigheid te vergroten. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder de hulp van onze lieve vrijwilligers. Met donaties kunnen wij zoveel meer doen voor onze lieve bewoners.
Doneer op NL83 INGB 0006 7512 78 t.n.v. STICHTING J&S Projecten.

Martin & Mieke