Week van het Geluk

Van donderdag 29 september t/m donderdag 6 oktober is het de Week van het Geluk in Schiedam. Stichting J&S Projecten doet diverse projecten tijdens deze week.

Op donderdag 20 september serveren we koffie met gebak in de Retourette bij Albert Heijn op de Groenelaan van 14:00 tot 16:00 uur in samenwerking met Albert Heijn De Wolf.

Op zaterdag 1 oktober kun je van 11:00-14:00 uur bij de winkeliers van de Groenelaan koffie met gebak nuttigen aan de tafeltjes en stoeltjes die voor de winkels staan. De zangeressen van Jewel Case zorgen deze dag voor een gezellige muzikale noot

Tijdens de Jeu de Boules op dinsdag 4 oktober van 14:00-15:30 uur worden er heerlijke geluks-gebakjes geserveerd. Je kunt ons vinden op de Jeu de Boulesbaan bij de Maasboulevard.

Tenslotte zullen we op donderdag 6 oktober bloemetjes in een vaasje uitdelen aan de senioren. Kortom; het zal het weer een gezellige week worden bij stichting J&S Projecten!

Stichting J&S Projecten
Onze andere projecten
Stichting J&S Projecten
Wij, Martin en Mieke, zijn sinds februari 2015 druk bezig om bewoners in de Schiedamse wijk de Gorzen met elkaar te verbinden om zo de saamhorigheid te vergroten. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder de hulp van onze lieve vrijwilligers. Met donaties kunnen wij zoveel meer doen voor onze lieve bewoners.
Doneer op NL83 INGB 0006 7512 78 t.n.v. STICHTING J&S Projecten.

Martin & Mieke