Sponsoren

DWMWorks4U helpt MKB bedrijven op weg naar een sterke eigentijdse (digitale) identiteit ter bevordering van hun commerciële slagkracht. Jonge creatieve professionals. Op de hoogte van de laatste digitale technologie. Werken hand in hand met gedreven ervaren professionals die de commerciële klappen van de zweep kennen. Dit maakt ons een uitgelezen sparringpartner voor onze opdrachtgevers.


Het Fonds heeft als doelstelling het verhogen van de kwaliteit van de samenleving door het verlenen van financiële steun aan of het zelf realiseren van projecten van algemeen maatschappelijk belang met een ideële of sociale strekking. Op het gebied van maatschappelijk welzijn, sport en vrije tijd, kunst en cultuur, educatie, gezondheid en natuur en milieu worden jaarlijks ongeveer 350 aanvragen behandeld.


Gemeenschapsfonds Schiedam….. Voor allen, Door allen, is het motto waarmee het Gemeenschapsfonds zich aan alle Schiedammers presenteert. Het Gemeenschapsfonds is een particulier initiatief en wil steun bieden aan nieuwe initiatieven en projecten op het brede gebied van onderwijs, cultuur, sport en recreatie, natuur en milieu en gezondheidszorg. Het fonds wil, kortom, bijdragen aan de kwaliteit van de lokale gemeenschap.


Welkom bij Van der Valk Netwerk Notarissen. Dé Netwerknotaris in Schiedam.
Onze notaris en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt. 


Bij engineering specialist DWG zijn we er heilig van overtuigd dat technologie de kracht heeft om het leven van mensen beter te maken. Technologie heeft het in zich om de wereld efficiënter, veiliger en duurzamer te maken. Processen worden versneld, maintenance kosten gaan omlaag, re-work wordt beperkt, data kan worden beveiligd en daar houdt het niet op. Het enige wat technologie nodig heeft om de toekomst een stuk rooskleuriger te maken, is een toegewijde expert die de juiste technologieën weet in te zetten. Een expert die jouw processen doorgrondt en begrijpt. Bij DWG puilt ons kantoor uit met zulke experts. Meet DWG! 


Welkom bij GB reklame sign & print GB reklame sign & print is opgericht in 2001 en zitten sinds 1984 in het vak.
We zijn gevestigd in Schiedam. Wij verzorgen reclame-uitingen voor groot en
klein bedrijven. Bij GB reklame heeft u alles onder één dak!


Wie zijn wij? AACO is een bedrijf dat al sinds 1999 bestaat. We werken inmiddels met zijn zessen en bij drukte kunnen wij terugvallen op samenwerkingspartners. Daarom kunnen we ook grotere projecten aan als dat moet. Wij werken voor zowel particulieren, aannemers als gemeente.


Natuurlijk niet te vergeten de giften van bewoners uit de wijk de Gorzen!


Scamander is een ICT bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontsluiten en toepassen van data. Zij geloven in de waarde van data en zetten dit om in waardevolle informatie die bijdraagt aan het welzijn van mensen.

Behoeftelijnknop →